Felhasználási feltételek

A hhelikopter.info.hu webcím alatt megjelenő tartalom (fejléc, logó, design, hírek, cikkek, fotók, képek, multimédia) a hhelikopter.info.hu weboldal tulajdonosának, szerkesztőjének szellemi tulajdona.

A fentiek alól kivételt képeznek a belinkelt oldalak, beágyazott közösségi média tartalmak illetve minden olyan fotó, videó és szöveges tartalom ahol külön megjelölésre került a szerző vagy a tartalom tulajdonosa.

Abban az esetben, ha képeket, videókat, vagy szöveges tartalmat szeretne átvenni a hhelikopter.info.hu weboldalról, minden esetben a szerkesztő írásos hozzájárulására van szükség.

A szerkesztő írásos hozzájárulását követően, bárminemű tartalom átvételekor a weboldal nevét, linkjét: „hhelikopter.info.hu – Helikopteres repüléssel foglalkozó oldal” köteles feltűntetni.

A hhelikopter.info.hu oldalai teljes egészében, szerzői jogvédelem alatt állnak, melyet nemzetközi és magyar jogszabályok védnek.

A hhelikopter.info.hu weboldal pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a téves vagy pontatlan tájékoztatásból, vagy forrásokból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Testvéroldal

Testvéroldalunk a csaknem két évtizede működő hhelikopter.hu, Magyarország legnagyobb helikopteres képadatbázisa.